Mässbilder

Bilder från tidigare mässor, utställningar och evenemang.Akademi Coachstjärnans monter på Allt om Hälsanmässan 2010
Allt om Hälsanmässan
Stockholmsmässan, Älvsjö, 12-14 november 2010

Jag var en av coacherna i Akademi Coachstjärnans monter på hälsomässan. Akademi coachstjärnan kännetecknas av professionella och högkvalitativa coachutbildningar. Deras diplomutbildning är ackrediterad (ACSTH), kvalitetsgranskad och godkänd av ICF. International Coach Federation.

Coachstjärnan har numera även en svensk kvalitetsutmärkelse - SAUF. Detta innebär att företaget är auktoriserad i Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag.

I montern fanns möjlighet att ställa frågor om coaching, om deras kvalitativa utbildningar samt att prova på speedcoaching, vilket många tog chansen till.

Tack för alla härliga möten i montern med både coacher besökare och andra utställare!Tealogerna monter på Inre Harmoniexpo 2010
Inre Harmonimässan
Solnahallen, Stockholm, 30-31 oktober 2010

Jag stod med i Tealogernas monter på Inre Harmonimässan.

Tealogerna är en partipolitisk och religiöst obunden kvinnoförening vars syfte är att lyfta fram gömda och glömda kvinnor, gudinnor, urgamla traditioner där kvinnor bejakade livet, samt att förvalta det gamla kvinnoarvet idag.

Det fanns möjlighet att besöka montern, ställa frågor om Tealogerna och deras event, handla produkter och titta på bildspel från Gudinnefestivaler.

Tack för alla härliga möten!Freja Center utställare - Harmoni Expo 2007

Freja Center utställare på
Inre Harmonimässan

Liljeholmshallen 27 - 28 oktober 2007

Tack även denna gången till alla er som förgyllde Frejas vistelse på Harmoniexpo!

Länk till Inre Harmoni-expo »
Freja Center utställare på Inre Harmonimässan
Liljeholmshallen 31 mars - 1 april 2007

Ett stort tack till alla trevliga besökare i Frejas monter! Roligt med alla positiva kommentarer och tack du häftiga kvinna som kom till mässan enbart för Freja Centers skull! Wow! Jag glädjer mig! Mässan är över och jag tackar för all positiv respons och alla nya kontakter som blev knutna till Frejas nätverk denna gång.


Freja Center utställare - Harmoni Expo 2007

Frejas monter på Harmoni-expo. Montergrannen Sissela från Kråkverkstan förgyllde vistelsen.

Harmoniexpo 2006 Freja Center


Freja Center utställare på
Inre Harmonimässan

Liljeholmshallen 28 - 29 oktober 2006

Freja är så glad att åter igen ha fått visa upp sina vackra produkter ännu en gång på Inre Harmonimässan, denna gång med utökat utbud. Mässan är till sin ände och vi tackar för all positiv respons och alla nya kontakter som blev knutna till Frejas nätverk.Freja Centers invigning

Invigning av Freja Centers Showroom
Sveriges Nationaldag, 6 juni 2006, Enskede Gård

På Sveriges Nationaldag den 6:e juni 2006 slog portarna äntligen upp för Freja Centers Showroom. Freja firade sin nya fas.

Datumet, den 6/6 -06, har symboliskt blivit "odjurets nummer", 666. Men om siffrorna vänds blir det "gudinnans tal", 999. Nian är ett heligt tal.

Freja fick äntligen visa upp sina vackra ting! Med hjälp utav Frejas kraftfulla systrar och bröder stod det spännande happings på agendan.

Det bjöds på underhållning i form av smeden Tommy, alias Svarte Orm som smide bruksföremål och smycken, Tina trummade afrikanska rytmer, Mia dansade, Robert jonglerade med diablo. biodlaren Monica berättade om det matriarkiska systemet i bikupan och det fanns möjlighet att köpa nyslungad honung, samt annat pyssel.

Gudinnan Freja tackar alla som kom och firade och förgyllde denna dag och bidrog till att den blev så underbar!
Harmoniexpo 2006 Freja Center


Freja Center utställare på
Inre Harmonimässan

Liljeholmshallen 1 - 2 april 2006

Freja är så glad att äntligen ha fått visa upp sina vackra produkter på premiärmässan. Mässan är nu över och jag tackar för alla positiva kommentarer och uppmuntran från både utställare och besökare. Tusen tack!
Copyright © Freja Center - Web Empress Mia Wallerud